Intimpad

Végre egy megoldás a nők életminőségének javítására!

Intimpad

Non invazív kezelés
az intim területek egészségének fenntartásáért!

Az elektromágneses intimpad olyan problémákra nyújt megoldást, melyek kezelése korábban nem volt ilyen egyszerű, kényelmes, gyors és fájdalommentes.

A korral és szüléssel romlik az intim részek vérkeringése, az izmok meglazulnak, inkontinencia és egyéb problémák alakulhatnak ki, a szexuális élet romlik.


MIRE NYÚJT MEGOLDÁST A HIEMT INTIMPAD?

Medencefenék-izom erősítésére (Az elektromágneses intimpad kezelés segítségével sikeresen javítható a terhesség és a szülés során meglazult és szétnyílt medence izmok állapota.)

Inkontinencia megelőzésére, megszüntetésére

Záróizom működésének fokozására.(A kezelést követően bizonyítottan jobb szexuális élet.)Nincs szükség semmilyen beavatkozásra, érzéstelenítésre

Gyakorlatilag nincs semmilyen mellékhatása

Egy kezelés 20 000 Kegel gyakorlatnak felel meg.

A kezelés minden esetben ruhában (edzőnadrág vagy harisnyanadrág) történik.

Az intim padra ruhában heti 2-szer 30 percre ráülve a vendégek egy 6-8 alkalmas kúrát követően jelentős életminőségbeli javulást tapasztalnak!

Medence fenék izomzatainak erősítésére

Inkontinencia megelőzésére vagy megszüntetésére

Bárki igénybe veheti. A kezelés időtartama mindössze 30 perc

Már 6 alkalommal látványos eredmény

2-3 naponta megismételhető az eljárás, nincs gyógyulási idő

A hüvelyszűkítésnek köszönhetőn növekedik Szexuális funkcionalitás

Szülés utáni biztonságos és azonnali regenerációt lehet vele elérni

Az intenzív izom összeszidásokkal a záróizom működése fokozódik

A fenék izomzatának formálása

Intimpad

Mi az HIEMT technológia ?


A gépek Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Hullám (High Intensity Focused Electromagnetic Wave) azaz HIEMT technológiával működnek, melyek 7 Tesla erővel képesek a neuronokon keresztül hatást gyakorolni az izomcsoportokra, pontosabban azok szupramaximális összehúzódását eredményezik.

A HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg. A procedúra során a miofibrillumok (a harántcsíkolt izomszövet izomroston belüli összehúzódásra képes alapegységei) stimulálódnak, vagyis az izomzat alapszerkezete erősödik, melynek köszönhetően az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el.  

Intimpad

INTIMPAD AZ EGÉSZSÉGESEBB INTIM TERÜLETÉRT!

A készülékekhez csatlakoztatható intimpad az elektromágneses mező segítségével aktiválja a medence izmait és pontosan megcélozza a fenék izomzatát.

A kezelés során az energia eljut a mélyen fekvő izmokhoz és a medence területét stimulálja, alkalmanként közel 10-12 000 izomösszehúzódást eredményezve.

A pad kialakításának köszönhetően a lábak természetes pozícióban helyezkednek el a kezelés alatt, a középen lévő megemelt terület illeszkedik a medencefenékhez, megtámasztja azt.

INTIMPAD

Hogyan zajlik az intimpaods kezelés?

A padot egy ülésre helyezzük, amelyre ruhában kell ráülni.

A kialakításának köszönhetően a lábak természetes pozícióban érik a földet, az ülőfelület pedig illeszkedik a medencefenékhez és megtámasztja azt.

A kezelt felületen célzott elektromágneses stimuláció történik, úgy, mint más testrészek EMS-kezelése közben.

Egy kezelés nem vesz igénybe 30 percnél hosszabb időt, viszont az optimális eredmény elérése érdekében legalább 6 alkalom javasolt 3 hetes időintervallumban.

INTIMPAD

Hogyan működik az Intimpad ?

Az ülőfelület 4 ponton stimulálja a kismedence izomzatát.

A fókuszált elektromágneses energia kis mélységben érinti a medencefenék területét, ahol viszont erős összehúzódásokat vált ki az izmokból, ezáltal azok megerősödnek és jobb lesz a vérellátásuk.
Az EMS-SLIMX intimpad hatása az intim-tornával elérhető változásnál nagyságrendekkel intenzívebb és észlelhetőbb. A kezelés hosszú távon javít a páciens életminőségén.