INFRASLIM X

Ismerd meg innovatív zsírégető, alakformáló fitnessgépünket!

Hogyan működik és kiknek ajánljuk?

A kombinált fitness eszközök közé tartozik, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazva magasabb szintre emeli a testedzés alakformáló hatását. A zárt kabinban egyszerre érvényesül a vákuummasszázs, az infra kezelés, a kollagén fényterápia, az ózon- és oxigénterápia, valamint az aromaterápia jótékony hatása. Ezek egymást támogatják az alakformálás és méregtelenítés érdekében, hogy a felhasználó életminősége nagymértékben javuljon.

A belső hőmérséklet változása stimulálja a vérkeringést, ezáltal szíved és egész keringési rendszered aktívan bekapcsolódik a folyamatba, ezzel oxigéndús vért pumpálva a szervezetedbe. A fény- és hőterápia alacsony hőfokon működik, ezzel nem túlterhelve az érrendszert.

A legújabb infravörös kerékpár, amely teljesen más fitnesz kerékpár, mint amit a fogyás és a narancsbőr csökkentésére szolgáló sporteszközökről hallottunk. Ez egy vákuumkapszula, amelyben a test alsó része érintett. A testmozgást kerékpár biztosítja, amelyet érintőképernyővel lehet beállítani. Ügyfél könnyű biciklizni, és a levegő kiszivattyúzása a kapszulából. Vákuumállóságot eredményez, amely jelentősen megnöveli a vérkeringést a problémás testterületeken, és sok vért szállít oxigénnel a zsírszövetbe, ahol a zsírsejteket azonnal energiává továbbítja. A vákuumkapszulában az infraszaunákhoz hasonló infravörös radiátorok vannak felszerelve, amelyek segítenek fokozni az izzadást és a méregtelenítést. Nagy változat extra felszerelve kollagén fényterápiával, aromaterápiával, ózon és oxigén terápiával. Infravörös kerékpár gyakorlatok túlsúlyos személyek számára ajánlottak

Fogyni vágyóknak, akik kisebb-nagyobb súlyfelesleggel és narancsbőrrel küzdenek

Nőknek, férfiaknak, fiatal kortól az idősebb generációig.

Akik megelőzni szeretnék bizonyos betegségek kialakulását.

Sportokat és testmozgást aktívan végzőknek.

Túlsúlyos személyek számára, akik szeretnek enni, de nem akarnak elhízni

Nagy izzadással jér ez az edzésforma? Ez nem megterhelő?

Nem, egyáltalán nem megterhelő, mert a fej és a szív nincs benne a kabinban. Annak ellenére, hogy izzadunk, nem egy kellemetlen érzés. Az izzadás azért fontos, mert a sejtanyagcsere melléktermékei ezáltal tudnak kiürülni a szervezetből. A méregtelenítő folyamatokat az infrasugarak támogatják, a biciklizés pedig felgyorsítja a nyirokkeringést, ami hamar eljuttatja a kiválasztó szervekig a méreganyagokat. A vákuum szívóhatása segíti a bőrön keresztüli méregtelenítést.

Miért olyan hatékony?

A benne lévő technológiák kölcsönösen segítik egymást. A vákuum térben a szövetek fellazulnak, az hajszálerek, kapilláris erek, erek feltágulnak, ezáltal a sejtekhez sokkal több oxigén és tápanyag jut el, a teljesítményünk pedig sokkal nagyobb lesz. Ahogy nő a teljesítmény a szervezetnek több oxigénre lesz szüksége, ezt a többlet oxigént egy beépített oxigéngenerátor szolgáltatja, amitől terhelhetőbbek lesznek a sejtek, és sokkal több kalóriát tudunk elégetni, mint más sportolási lehetőségeknél.

Milyen sporteszköz az InfraSlim X?

A legújabb infrabicikli, ami teljesen más, mint amilyen fogalmunk eddig a sportról és az alakformálásról volt. Ez egy félig zárt gép, amelyben csak a testünk alsó része helyezkedik el. A testmozgást egy bicikli biztosítja, amit mindenki a jelenlegi erőnléti állapotának megfelelően tud beállítani. Az infraszaunákhoz hasonló speciális infrasugárzók vannak benne. Ezt egészíti még ki kollagén fényterápia, aromaterápia, ózon- és oxigénterápia.

Kollagén termelés

A kollagén fontos szerepet játszik a sejtek közötti tér kialakításában, a csontok rugalmasságában és a porcszövet struktúrájában. Az InfraSlim X serkenti a kollagén termelését, a megnövekedett kollagén kisimítja a ráncokat és megfiatalítja a bőrt. Testformálás és méregtelenítés

Sejtek újjászületése

Az infravörös fényterápia és a vákuum rezisztencia terápia javítja a sejtek oxigénellátását, fokozza anyagcseréjüket, elősegíti a bőr, az izmok regenerálódását és fokozza a nyirokrendszert.

Méregtelenítés

A hiper izzadás a legtermészetesebb módszer a szervezet méregtelenítésére és a maximális kalóriafelhasználásra. Az InfraSlim X testmozgás a lehető legmagasabb fokú izzadást eredményezi az alacsony intenzitású izommunkák mellett.

Kiknek ajánljuk a gépet?

Elsősorban azoknak, akik gyors eredményt szeretnének elérni az alakformálásban, narancsbőr kezelésben és a kardio edzésekben a lehető legrövidebb idő alatt, akik mozgásszegény életmódot élnek, és még nem találták meg azt a sportot, amit űzhetnének, akik most kezdenek életmódváltásba, akik túlsúlyosak, akik szeretnek enni, de nem szeretnének elhízni, akik valamilyen szinten korlátozottak a szabad mozgásban, kismamáknak, nagymamáknak, mindenkinek, aki felismeri azt a tényt, hogy az egészséges emberi test alapja a mozgás.

Miért a jövő sportja ez a megoldás?

Azok az emberek, akik eljutottak arra a tudati szintre, hogy az egészséges testben egészséges lélek lakozik, azok mindenképpen keresnek maguknak valamilyen sportolási lehetőséget.

Ebbe a sportba nem szól bele az időjárás, nem napszakhoz köthető, egy teljesen privát környezetben, nyugalomban, erőnlétednek és fizikai állapotodnak megfelelően tudsz edzeni, alakot formálni és kikapcsolódni.

Az edzés élményét fokozhatod kedvenc zenéddel, nézheted a sorozataidat, vagy, ha új élményre vágysz, tekerhetsz a világ bármely pontján, ahol még nem jártál, a virtuális útvonal kivetítés segítségével.