AZ EDZÉSRŐL

Mit hozz magaddal
az edzésre?

Elsősorban jó kedvet és kitartást az edzéshez!

Kérjük Vendégeinket, hogy pontossan érkezzenek a leegyeztetett időpontra. Az edzést legkésőbb előző nap lehet lemondani telefonon keresztül, az alábbi telefonszámon: +36 70 244 46 26.
Nem megjelenés esetén az adott alkalom felszámolásra kerül.

Edző ruha

Ruházat (bikini / fitness ruha / sport melltartó / rövidnadrág)

Zokni és cipő

Zokni vagy vékonytalpú cipő

Törölköző

Törölköző a zuhanyzáshoz (az edzéshez biztosítunk neked).

INFRASLIMX

Próbáld ki te is
az InfraSlim X-et!

Egészségtudatos élet

Azoknak az egészségtudatosabb élet kialakításán vagy megtartásán dolgozó nőknek és férfiaknak ajánljuk, akik mozgásszegény életmódot élnek, vagy kevés időt tudnak szánni a napi edzésre, de fontos nekik a hatékonyság.

Exkluzív környezet

Az InfraSlim X exkluzív környezetben, az év minden munkanapján maximális lehetőségeket nyújt a sportoláshoz. Nálunk nem vagy kitéve tömegnek, az időjárás viszontagságainak és olyan extrákkal várunk benneteket, melyekkel élmény a testmozgás.

AZ EDZÉSRŐL

Edzés előtt

Az InfraSlim X fekvő infrabicikli használatához előzetes bejelentkezés szükséges.

Az első alkalom előtt konzultálnunk kell az egészségügyi állapotodról és az edzéssel elérni kívánt céljaidról. Tájékoztatást adunk az edzés menetéről, ellenjavallatokról és a nálunk elérhető edzés csomagokról is.

Krémet ajánlunk, mely infrahőre aktiválódik, serkenti a vérkeringést és sokszorozza a zsírégetés/feszesítés hatékonyságát.

Rendkívül fontos az edzés napján az átlagosnál több folyadék bevite!

A helyed akkor biztos, ha visszaigazolást kapsz tőlünk.

AZ EDZÉSRŐL

Az edzés menete

A fekvő testhelyzetben végzett sporttevékenységnek köszönhetően, nem terheled sem gerinced háti, sem ágyéki szakaszát, így sérvvel illetve gerincbántalmakkal küzdő vendégeimnek is kiváló lehetőséget biztosít a mozgásra.

Nagyobb súlyfelesleggel rendelkezők számára kifejezetten javallt, izületkímélő edzésforma, mellyel elkerülhető az izület hirtelen terhelése, esetleges sérülése.

ÉRKEZÉS

Fontos, hogy minimum 10 perccel edzés előtt érkezz, így elkerüljük az esetleges csúszásokat és időben tudod kezdeni az edzést!

KEZDÉS

Beültetjük a Vendéget kényelmes, fekvő pozícióba. Elindítjuk a gépet, a konzultáción megbeszéltek szerinti fokozatra állítjuk mind az infra erősségét, mind az ellenállás nehézségi fokozatát.

SEGÍTSÉG

Kollegáink az edzés alatt szívesen válaszolnak a felmerült kérdésekre, legyen szó táplálkozásról, egészséges életmódról vagy az InfraSlim X edzésről.

ÉLVEZD AZ EDZÉST

Amennyiben nincs kérdés, az edzés intenzitását segítheti, hogy Vendégeink állíthatják be a számunkra leginkább motiváló zenét és élvezhetik a sportolást.

Edzés után

Az edzést követően a szervezet még 2-8 órán dolgozik és nem áll meg a méregtelenítési folyamat, a belső hőközlés/izzadás, ezért a szolárium használatot aznap nem javasoljuk, zuhanyzást is csak langyos, hűvös vízzel.
Rendkívül fontos az edzés után is a folyamatos folyadékpótlás.

AZ EDZÉSRŐL

Kiknek nem ajánljuk?
Esetleg tilos a használata?

Áldott állapotban lévő hölgyek illetve szoptató kismamák számára az infraténer használata szigorúan tilos! A női ciklus első pár napjában nem ajánlott!

A nyirokrendszer szintén egész szervezetünket behálózza, így akut fertőzés, herpesz, lázas állapot, illetve daganatos betegség esetén képes az egész szervezetünkbe könnyedén szétszórni a fertőzést.