Ems - SlimX +Rf

Ismerd meg innovatív zsírégető, alakformáló fitnessgépünket!

EMS SLIM X

Non-invazív testkezelés az izomépítésért és a  
zsírégetésért

Az Ems-SlimX+Rf egy újszerű, nem műtéti kontúrkezelés, amely elektromágneses mezőt használ izomépítés és a zsírbontás céljából.  Ez az első olyan  eszköz, amely zsírcsökkentésen túl az izomtónuson is képes változtatni.  Az EMS SLIM X nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses technológiát (HIFEM) alkalmaz,  ami erőteljes izom összehúzódásokat eredményez, ezáltal az izom  nő, a testzsír pedig csök- ken.  Használatával a kezelt terület összességében tónusosabb, formásabb lesz.  Különösen  hatékony a fenéken, a combokon és a hason alkalmazva, de kisebb testfelületeket is kezelhetünk vele, mint például a  felkarokat és a vádlikat.  

Az Ems-SlimX+Rf olyan erőteljes összehúzódásokat idéz elő, amelyek hatékonyabbak bár- mely testedzésnél.  Ez azért lehetséges, mert  a gép szupramaximális terhelést ad az izomnak, azaz rövid időn belül nagy terhelést idéz  elő, ami miatt az izomszövet kénytelen alkalmazkodni a szélsőséges körülményekhez.  

A hatásmechanizmus a következő: a készülék az  izomszövetek stimulálásával éri el, hogy azok el- kezdjenek zsírt bontani.  Annak érdekében, hogy  az izomzatnak elegendő energiája legyen ehhez az  izommunkához, a szomszédos zsírsejteket kezdi el  bontani, amik ennek hatására fokozatosan tűnnek  el a kezelés végére. A két folyamat együttes eredményeként a kezelt testrészen erősebb és tónusosabb izomzat alakul ki.

Izomépítő és zsírégető hatás egyidőben

Non-invazív eljárás, nincs szükség műtéti beavatkozásra

Bárki igénybe veheti. A kezelés időtartama mindössze 30 perc

Csak 4 alkalomra van szükség a látványos eredmény eléréséhez

2-3 naponta megismételhető az eljárás, nincs gyógyulási idő

Az intenzív edzés érzetét adja. 2-4 héten belül további pozitív változást idéz elő

Biztonságos és azonnali eredményt lehet elérni vele

Átlagosan 16% az izomtömeg  növekedése, illetve 19% a zsírcsökkenés

Tónusos izmokat eredményez és a narancsbőrt is kezeli

EMS SLIM X

Mi az az Ems-SlimX +Rf?

Ez egy olyan eljárás, ami biztonságosan és hatékonyan tonizálja az izmokat.  Ezt több, egymástól független klinikai vizsgálat is igazolta.  Néhány példát  sorolunk fel, amelyeket a tanulmányokban részt  vevő emberek tapasztaltak az  Ems-SlimX+Rf  használata után:

-96% elégedettség
-11%-kal csökken a hasi izom elválasztása
-A zsíranyagcsere ötszörös növekedése
-A fenék láthatóan emelkedett a résztvevők 80%-ánál 4cm-es csökkenés a derékvonal kerületénAz Ems-SlimX+Rf  nemcsak az izmok tonizálásában  és a zsírégetésben segíthet, hanem a diastasis  recti kezelésében is.  Alapvetően ez az, amikor a  hasizmok elválnak.  Ez általában a terhes vagy terhesség alatt álló nőknél tapasztalható leginkább.  

EMS SLIM X

Kinek ajánljuk az Ems-SlimX +Rf kezelést?

Főleg azoknak, akik a fenék és a has területén  szeretnének látványos zsírcsökkentő és izom- növelő hatást elérni. Az Ems-SlimX+Rf kezelés ideális jelöltjei azok, akik rendszeresen mozognak,  de eddig nem tudták elérni a kívánt eredményt   kizárólag a sporttal.  Azoknak, akik az Ems-SlimX+Rf  mellett döntenek, fizikailag aktív életmódot  kell élniük és egészséges étrendet követniük.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Általánosságban elmondható, hogy egyetlen  Ems-SlimX+Rf  kezelés körülbelül 30 percig tart.  A  legtöbb embernek legalább négy kezelést kell  elvégeznie, és az optimális eredmény elérése  érdekében 2-3 napos időközönként kell ismételni a  kezelést.

Milyen érzés az Ems-SlimX+Rf ?

Bár távol áll a hagyományos edzéstől, az Ems-SlimX+Rf  kezelés után úgy  fogja érezni magát a  páciens, mintha intenzív edzésen esett volna át.  A legtöbb ember a kezelés után másnap enyhe  izomfájdalmat érez.  Vékonyabb emberek az első  Ems-SlimX+Rf  kezelés után fáradékonyságot tapasztalhatnak.

EMS SLIM X

Az Ems-SlimX+Rf igényel-e regenerációs vagy pihe- nőidőt?

Mivel a kezelés nem invazív, a páciensnek nem  kell aggódnia semmilyen gyógyulási folyamat  miatt.  Nem szükséges pihenőidőt tartani, a mindennapi tevékenységeket ugyanúgy lehet folytatni utána.  A zsírbontó folyamatok az utolsó Ems-SlimX+Rf kezelést követő négy hétig még érvényesülnek, így  javulni fog az eredmény.

EMS SLIM X

Az Ems-SlimX+Rf kezelés hatásai állandóak?

A kezelés során a zsírsejtek lebomlanak, de ez  nem azt jelenti, hogy nem tapasztalhat súlygyarapodást a páciens, hiszen az izomsejtek  a zsír- bontással párhuzamosan szaporodnak.  A kezelés során nyert izomtömeg nem állandó,  de bizonyos esetekben legalább hat hónapig  vagy tovább észrevehető a változás.   Az elért  állapot fenntartása sporttal elősegíthető, valamint megtartható az izomtónus azáltal is, ha bizonyos időközönként megismétli az Ems-SlimX+Rf  kezeléseket.